dijous, 17 de juny del 2021

La semana cultural amb famoses a l'escola.

 El dilluns 14 va visitar la nostra escola, la Sheila Blanco, cantant i periodista salmantina. Hem estudiat gramàtica i història de la música amb les seves cançons. Ha estat un plaer poder-la conèixer en persona i fer-li un munt de preguntes. Tots ho passarem genial !!!!!!







Estau atents a la cadena SER els propers dilluns per la tarda perquè en el programa La Ventana, sortirem els alumnes de 5° de Can Raspalls.






El lunes 14 visitó nuestra escuela, Sheila Blanco, cantante y periodista salmantina. Hemos estudiado gramática e historia de la música con sus canciones. Ha sido un placer poder conocerla en persona y hacerle un montón de preguntas.

Estad atentos a la cadena SER los próximos lunes por la tarde porque en el programa La Ventana, saldremos los alumnos de 5° de Can Raspalls.



           I l'escriptora i postessa eivissenca Eva Tur Antonio va venir el dimecres 16 per contar-nos com va escriure Missatge a la deriva, el conte sobre les taques de plàstic que hem llegit. Va vindrem amb na Laura Cas Musicaires i van fer un taller complet amb entrevista i música.






Y la poetisa y escrito Eva Tur Antonio vino miércoles res 16 para contarnos cómo escribió Missatge a la deriva, un cuento sobre las islas de plástico que hemos leído. Vino con Laura Cas Musicaires e hicieron un taller completo con entrevista y música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fi de projecte i fi de curs

Primer dia que varem conèixer a Cristian , l'artista de WeLoveIbiz Art-car, que va vindre a veure'ns al Club Nàutic de Sant Antoni. ...