diumenge, 28 de març del 2021

FORMENTERA, UN DIA GENIAL

 El passat dijous vam anar al camp d'aprenentatge de ca'n Marroig a Formentera.

Vam quedar al port a les 9 hores per agafar el vaixell i anar directament allà. El primer que vam fer va ser agafar forces i berenar per després dur a terme una sèrie d'activitats d'orientació amb les quals ens ho vam passar genial.

Vam aprendre a usar una brúixola i a situar els principals punts cardinals.

Després de dinar, ens vam posar en marxa i vam anar a visitar sa torre de sa Gavina, on vam aprendre moltes coses sobre les torres de defensa i els atacs dels pirates al Mediterrani.

De tornada, vam passar per tres diferents ecosistemes on, a través d'un bingo, havíem de situar animals i plantes de cadascun d'ells. També vam parlar de la importància de les barreres de posidònia.

Va ser un dia ple d'activitats i emocions i que sense cap dubte repetirem!


__________________________________________

El pasado jueves fuimos al campo de aprendizaje de ca'n Marroig en Formentera.

Quedamos al puerto a las 9 horas para coger el barco e ir directamente allá. El primero que hicimos fue coger fuerzas y merendar por después llevar a cabo una serie de actividades de orientación con las cuales nos lo pasamos genial.

Aprendimos a usar una brújula y a situar los principales puntos cardinales.

Después de comer, nos pusimos en marcha y fuimos a visitar su torre de su Gaviota, donde aprendimos muchas cosas sobre las torres de defensa y los ataques de los piratas en el Mediterráneo.

De vuelta, pasamos por tres diferentes ecosistemas donde, a través de un bingo, teníamos que situar animales y plantas de cada uno de ellos. También hablamos de la importancia de las barreras de posidonia.

Fue un día lleno de actividades y emociones y que sin lugar a dudas repetiremos!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fi de projecte i fi de curs

Primer dia que varem conèixer a Cristian , l'artista de WeLoveIbiz Art-car, que va vindre a veure'ns al Club Nàutic de Sant Antoni. ...